ΠΑΝΣΙΟΝ ΜΟΣΧΟΥΛΑ
στον Πλατύ Γιαλό Σίφνου

Ο Πλατύς Γιαλός θεωρείται από πολλούς η κοσμικότερη παραλία του νησιού. Βρίσκεται στη νοτιανατολική πλευρά της Σίφνου, εδώ και πολλά χρόνια βραβεύεται με τη γαλάζια σημαία της Ευρωπαϊκής Ένωσης και κατά μήκος της λειτουργούν καφέ, εστιατόρια με διεθνή κουζίνα αλλά και παραδοσιακές Σιφνέικες ταβέρνες. Διαθέτει ξαπλώστρες σε αρκετά μεγάλο τμήμα της ενώ για τους πιο αθλητικούς προσφέρονται και θαλάσσια σπορ.

Εδώ, περίπου στη μέση της ακτής βρίσκεται η Πανσιόν Μοσχούλα σε απόσταση μόλις 10 μέτρα από την παραλία. Σε πολύ κοντινή απόσταση βρίσκεται ελεύθερος δημοτικός χώρος στάθμευσης καθώς και η στάση του λεωφορείου.

Αποστάσεις

  • Χρυσοπηγή: 3km

  • Απολλωνία (πρωτεύουσα): 8km

  • Καμάρες (λιμάνι): 13km

Μονοπάτια και δραστηριότητες

Μπορούμε να σας δώσουμε πληροφορίες για ενοικίαση σκαφών, κρουαζιέρα στα γειτονικά νησιά αλλά και για θαλάσσια σπορ στην παραλία.

Ακόμη, αν είστε φίλοι της πεζοπορίας η Σίφνος είναι ένα νησί που προσφέρεται για περιήγηση με τα πόδια. Διαθέτει περισσότερα από 100klm σηματοδοτημένα μονοπάτια, τα οποία οδηγούν σε απομακρυσμένες ακτές ή σε γραφικά εξωκλήσια. Κάποια από αυτά συνδέονται με τον Πλατύ Γιαλό και πιο συγκεκριμένα:

Μονοπάτια

Νο4: Πλατύς Γιαλός - Φυκιάδα

Σύνδεση με το Νο 4Α: Πλατύς Γιαλός - Φυκιάδα - Βαθύ

Νο3: Απολλωνία - Πλατύς Γιαλός

Η ΘΕΣΗ ΜΑΣ
στον χάρτη
ΠΛΑΤΥΣ ΓΙΑΛΟΣ
Φωτογραφίες